Слива

Що стосується сливи, то на території України ця культура була широко поширена ще в Київській Русі. До цих пір слива - одне з основних фруктових дерев в будь-якому приватному саду.
Слива - дуже цінна плодова культура, відрізняється швидкоплідністю, врожайністю, має високі харчові та технологічні властивості.
Саджанці сливи не відрізняються особливою вимогливістю, але все ж люблять теплі, сонячні і незатемнені місця. В глухих, бідних світлом місцях слива погано родить, плоди сливи стають бідні на цукор і гниють на дереві. 

  • Слива Анжеліна

    Слива Анжеліна

    Пізній гібрид сливи та аличі. Дерево - середньо- або сильноросле. Крона - пірамідальна, з широкою основою. Плоди достигають у кінці вересня. 

  • Слива Блек Даймонд

    Слива Блек Даймонд

    Високопродуктивний сорт сливи, що був виведений у США. Дерево - середньо- та сильноросле, з компактною кроною. Колір плодів - темно-бордовий, призначення - споживання у свіжому вигляді та переробка. 

  • Слива Блю Фрі

    Слива Блю Фрі

    Сорт американської селекції. Отриманий у результаті схрещування сортів Стенлі та Президент.
    Дерево з овальною, високою і рідкою кроною.
    Сорт самоплідний, швидкоплідний, зимостійкість висока, швидко нарощує урожай. Плоди великі, масою 70-75 г, широкоовальні, темно-фіолетово-чорні, з дрібними підшкірними крапочками. 

Страницы:1234