Слива

Що стосується сливи, то на території України ця культура була широко поширена ще в Київській Русі. До цих пір слива - одне з основних фруктових дерев в будь-якому приватному саду.
Слива - дуже цінна плодова культура, відрізняється швидкоплідністю, врожайністю, має високі харчові та технологічні властивості.
Саджанці сливи не відрізняються особливою вимогливістю, але все ж люблять теплі, сонячні і незатемнені місця. В глухих, бідних світлом місцях слива погано родить, плоди сливи стають бідні на цукор і гниють на дереві. 

  • Слива Жовтий Шар

    Слива Жовтий Шар

    Жовтий Шар - сорт зимостійкий. Висота дерева або куща до 3,5-4,5 м. Крона округла, досить густа. Плоди з дуже слабким восковим нальотом. М'якоть соковита, кислувато-солодка, хороших смакових якостей.  

  • Слива Стенлі

    Слива Стенлі

    Плоди дуже великі (понад 40 г), м'якоть у них досить соковита, плоди мають гармонійний смак, тому широко вживають у свіжому вигляді, з них виходять прекрасні соки і варення.  

  • Слива Блю Фрі

    Слива Блю Фрі

    Сорт американської селекції. Отриманий у результаті схрещування сортів Стенлі та Президент.
    Дерево з овальною, високою і рідкою кроною.
    Сорт самоплідний, швидкоплідний, зимостійкість висока, швидко нарощує урожай. Плоди великі, масою 70-75 г, широкоовальні, темно-фіолетово-чорні, з дрібними підшкірними крапочками. 

Страницы:123