Смородина червона та біла

Поступаючись чорній смородині за кількістю вітамінів, червона смородина має свої переваги: ​​вона швидкоплідна, більш урожайна, ягоди можуть довше перебувати на гілках не втрачаючи смаку, менш вимоглива до умов вирощування. Ягоди червоної смородини придатні для споживання у свіжому вигляді та для переробки (соки, желе, компоти, варення). 

  • Смородина червона Віксне

    Смородина червона Віксне

    Віксне - сорт універсального призначення. Кущ добре розростається. Ягоди великі, темно-вишневі, округлі або округло-грушоподібні, довго тримаються на гілках. М'якоть кисло-солодка, приємна. Зимостійкість середня.  

  • Смородина червона Ролан

    Смородина червона Ролан

    Ролан - кущ сильнорослий, широкий. Ягоди яскраво-червоні, м'якоть кислувата. Період дозрівання ягід пізній - кінець липня. З ягід виходять смачні соки, компоти, желе високої якості.  

  • Смородина червона Рондо

    Смородина червона Рондо

    Сорт середнього терміну дозрівання. Кущ сильний з товстими, прямими пагонами. Ягоди середньою масою 0,7 г, великі 0,7 - 1,2 г, округлі, яскраво-червоні, одномірні, солодко-кислі, соковиті.  

Страницы:1234