Груша Марія

Груша Марія
Груша Марія
Груша Марія

Період дозрівання: перша декада грудня
Маса фрукта:
середні 220г, великі 350г

Марія - дерево слаборосле. В пору плодоношення вступає дуже рано, в 3-4-й рік. Зацвітає в пізні терміни, квітки досить стійкі до заморозків. Зимостійкість дерев хороша. Має високу стійкість до парші та термічного опіку листя. Плоди дуже великі (середня маса 220 г, максимальна - 350 г), одномірні, подовжено-грушоподібні, з гладкою поверхнею. Основне забарвлення в фазі знімальної стиглості жовтувато-зелене, в період споживання - золотисто-жовте. Знімальна зрілість настає в першій декаді жовтня. Переваги: висока і стабільна врожайність, стійкість до хвороб, пізніше цвітіння і стійкість квіток до заморозків. Висока якість плодів.
 

5.00 1
← Попередня позиціяГруша Листопадова Груша Листопадова Наступна позиція →Груша Осінь БуковиниГруша Осінь Буковини