Анталія зустрічає гостей на ЕКСПО 2016!

14 вересня 2016, 11:35
Анталія зустрічає гостей на ЕКСПО 2016!

У Туреччині проходить Міжнародна ботанічна виставка ЕСКПО 2016. Місцем її проведення обрано південний курорт Анталія, де побудовано безліч нових об'єктів, таких як вежа ЕКСПО, виставкові павільйони, сільськогосподарський музей, штучний острів для дітей, конгрес-центр і багато інших. На заходах такого масштабу трапляється побувати раз в 4-5 років!
Олена Левицька, маркетолог компанії «Декоплант», побувала на EXPO 2016 і поділилася знімками і враженнями:
Лиш переступаєш поріг аеропорту Анталії гіди тут же поспішають поділитися, а можливо і похвалитися))) і звичайно ж запросити відвідати ботанічну виставку світового масштабу - ЕХРО 2016. Виставка триватиме до 30 жовтня 2016 року. У цей день всі скульптури і будови будуть зруйновані, що надає заходу ще більшої унікальності й шарму.
З великим задоволенням перервала відпочинок і поспішила на виставку!
Виставки ЕХРО часто присвячені актуальним питанням, які хвилюють все людство. У 2016 році ЕХРО присвячена рослинам і діткам, під девізом: «Діти - квіти нашого життя».
Ботанічна виставка ЕХРО розташувалася на 112 га!
У цьому році на виставці свої роботи представляють близько 50 країн, в тому числі і наша Україна.
Країни-учасниці виставки представляють на ЕКСПО не тільки свої рослини, а й приклади своєї архітектури. Так, у відповідному стилі будуть виконані павільйони Китаю, Великобританії та Японії.
На виставці також розбиті справжні сади. Наприклад, Туреччина представила сад часів Османської імперії з фонтанами, скульптурами, сонячним годинником і доріжками, брукованими натуральним каменем.
У місці проведення виставки висаджені рослини 120 видів, в тому числі 25 000 дерев. З Ізміра на виставку було доставлено дерево, вік якого становить 945 років.
На території ЕКСПО є водойма площею 85 га, а також зелене поле площею 650 000 кв. метрів.
Символом виставки виступила вежа ЕКСПО висотою понад 100 метрів.
Незабутній вид з вежі відкривається не тільки вдень, але і вночі - видовище зачаровує масштабами і красою! Будь-який відвідувач ЕХРО просто зобов'язаний побувати на вежі у вечірній час - ніхто не залишиться байдужим, - це Вам порада очевидця.
В майбутньому вежа продовжить працювати і стане однією з визначних пам'яток Анталії.
 

Також гостей виставки чекають концерти місцевих і іноземних колективів, симпозіуми, танцювальні виступи, мюзикли, театральні вистави, майстерні, розваги під відкритим небом. Два амфітеатри, один великий і один маленький, були побудовані на території виставки, щоб проводити концерти і святкування. 

5 1