У Вінниці на Європейській площі висадили 200 троянд наданих спільним україно-голландським підприємством «Декоплант».

5 травня 2015, 17:48
У Вінниці на Європейській площі висадили 200 троянд  наданих спільним україно-голландським  підприємством «Декоплант».

Нам надзвичайно приємно брати участь у озелененні міста, компанія «Декоплант» із задоволенням надала «Подільському туристично-інформаційному центру» саджанці троянд.
Коментує «Моя Вінниця»:
«Ми вирішили організувати незвичайний суботник, адже крім традиційного прибирання ми також займемося озелененням нашого міста, висадивши дерева та квіти. Для того, щоб дізнатися, які саме рослини хочуть бачити вінничани у центрі міста на Європейській площі, ми провели опитування у соціальних мережах. У результаті, більше половини респондентів висловили бажання бачити на площі біля вежі троянди та сакури. Тому, за позабюджетні кошти було придбано п’ять сакур та 200 троянд. Для цього свої фінансові можливості об’єднали «Подільський туристично-інформаційний центр» та місцеві підприємці. Ці рослини присвячені героям, які загинули, захищаючи Україну.» – каже керуюча справами Вінницької молодіжної ради Марина Олексієнко.»
Отже, дорогі друзі, тепер усі бажаючі можуть доторкнутись до прекрасного. Більшість троянд представлені на 4 клумбах, деякі з них мають символічне значення – вони висаджені в пам’ять героїв, які віддали своє життя за Україну.
 

5 1