Вишня Тургенєвка

Вишня Тургенєвка
Вишня Тургенєвка
Вишня Тургенєвка
Вишня Тургенєвка

Період дозрівання: середній (перша декада липня)
Колір:
темно-червоний
Смак: с
олодко-кислий
маса фрукта:
5 регионе г
Особливості:
транспортабельність середня, врожайність і зимостійкість висока

Плоди масою 5,0 г. Воронка плоду середня, верхівка округла. Плоди темно-червоні. М'якоть темно-червона, соковита, щільна, сік темно-червоний. Довжина плодоніжки 51 мм. Кісточка овальна, маса 0,4 г, що становить 8% від маси плоду, кремова. Верхівка загострена, підстава округла. Кісточка відділяється від м'якоті добре.
Дегустаційна оцінка плодів у свіжому вигляді висока. Смак солодко-кислий. Відрив плоду від плодоніжки середній. Плоди містять сухих розчинних речовин 16,2%, цукрів 11,17%, 1,51% кислот.
Цвітіння в середні терміни (12-15 травня). Дозрівання плодів середнє (перша декада липня). В плодоношення вступає на 5 рік. Сорт частково самоплідний. Врожайність середня. Зимостійкість дерева висока, квіткових бруньок середня. . Стійкість до середня коккомикозу і моніліозу
переваги: ​​зимостійкість, врожайність, гарна якість плодів. 

5 1
← Попередня позиціяВишня ПодбельськаВишня Подбельська Наступна позиція →Вишня Чудо-вишня Вишня Чудо-вишня