Яблуня Джонаголд

Яблуня Джонаголд
Яблуня Джонаголд

Колір: зеленувато-жовтий з помаранчево-червоним рум'янцем
Період дозрівання:
кінець вересня
Маса фрукта:
170-220 г

Сорт американської селекції. Зимостійкість нижче середньої. Швидкоплідний сорт, у плодоношення вступає на третій рік після посадки. Плоди більше середнього розміру та великі (170-220 г), одномірні, округлі, зеленувато-жовті; з помаранчево-червоним, розмито-смугастим досить яскравим рум'янцем на 2/3 поверхні. Шкірочка середньої товщини, щільна, еластична, гладка, блискуча. М'якоть жовта, щільна, соковита, відмінного, дуже гармонійного кисло-солодкого смаку. Знімна зрілість настає в кінці вересня, споживча - в січні. У сховищі плоди зберігаються до січня-лютого, в холодильнику - до квітня. Транспортабельність висока. Використовують свіжими і на виготовлення марочних соків, сухих порошків.
 

5.00 1
← Попередня позиціяЯблуня ДжеромініЯблуня Джероміні Наступна позиція →Яблуня Джонаголд БекЯблуня Джонаголд Бек