Колір: зеленувато-жовтий, з тьмяно-рожевим розмитим рум'янцем на сонячній стороні
Період збору врожаю: пізній (друга половина жовтня)
Смак: хрустка, соковита, відмінного смаку
Маса фрукту: 140-180г.
Сорт американської селекції, було отримано 1980 році Е. Вільямсом. Імунний і високостійкий сорт до парші, борошнистої роси.
Дерево середньоросле, з дуже компактною овальною кроною.
Плоди великі, подовжено - округлої форми, зеленувато-жовті, з тьмяно-рожевим розмитим рум'янцем на сонячній стороні. Шкірочка середньої товщини, гладенька, суха, іноді з легкою оржавленністю біля плодоніжки. М'якоть світло-жовта, щільна, середньо зерниста, хрустка, соковита, відмінного смаку. Знімна стиглість настає пізно - у другій половині жовтня, дозрілі плоди не опадають. Характерного для сорту, відмінного смаку яблука набувають не раніше ніж через 2 місяці після збору. Сорт вимогливий до кількості тепла, має тривалий вегетаційним період і формує плоди високих товарних і смакових якостей. Завдяки своїй здатності зберігати свої десертні якості, під час дуже тривалого періоду зберігання (в холодильнику зберігаються 7 місяців), починаючи з квітня, не має конкурентів, серед жовтоплідних сортів.