Яблуня Пінова

Яблуня Пінова
Яблуня Пінова
Яблуня Пінова

Колір: зеленувато-жовтий, з помаранчево-червоним рум'янцем
Період збору врожаю:
кінець вересня - початок жовтня
Маса фрукта:
170-190 г
Особливості:
транспортабельний

Пінова - зимовий сорт, виведений в Німеччині в 1986 році в результаті схрещування сортів Клівія і Голден Делішес.Відрізняється швидкоплідністю, високою врожайністю, морозостійкістю, високою стійкістю проти парші та борошнистої роси, середньою стійкістю проти бактеріального опіку.Плоди великі, масою 170-190 г, округло-конусоподібні, зеленувато-жовті, з помаранчево-червоним штрихованим розмитим рум'янцем на більшій частині поверхні плоду. М'якоть жовта, дуже щільна, сколюється, соковита, з приємним ароматом, відмінного кислувато-солодкого смаку.Знімна стиглість настає наприкінці вересня - початку жовтня. У холодильнику плоди зберігаються близько 8 місяців не в'янучи, не втрачаючи смаку і консистенції м'якоті.

ОБРІЗКА. Дерево середньоросле, з широкопірамідальною середньозагущеною кроною. Сорт схильний до надмірного зав'язування плодів і перевантаження врожаєм. На проріджування зав'язі та річну обрізку реагує збільшенням розмірів і поліпшенням забарвлення яблук.

5.00 2
← Попередня позиціяЯблуня ПапіровкаЯблуня Папіровка Наступна позиція →Яблуня Ред ДжонапринцЯблуня Ред Джонапринц